Få lidt mere overskud i din økonomi når måneden er lidt stram

Kender du de måneder hvor kontoen er mere presset end andre ?

Hvis du har prøvet måneder hvor kontoen er tom, men der stadig skulle købes nogle ting, så er det her til dig. Du kan nu nemlig få en smart konto udenom din bank, hvor du kan samle alle dine køb til afbetaling. Det koster ikke dyre gebyrer hver gang. Den står bare og venter uden at koste noget, på at du bruger den. 

Den er lavet til brug med onlinebutikker. Den virker ved at du bruger den som betalingsmetode. Lidt ligesom du gør med kort eller mobilepay. Det virker ved stort set alle butikker på nettet i Danmark og gør at du kan købe alt mellem himmel og jord på afbetalign. Det er varer som sko, tøj, frækt lingeri, møbler, mad, værktøj, dæk til bilen, elektronik, hårde hvidevarer ja endda sexlegetøj

Det er super nemt at komme igang, du skal blot oprette dig med dit kredit kort og nem id. Det bliver hurtigt godkendt og så kan du komme igang. 

Hvordan skal det bruges når du skal købe i de forskellige butikker?

Det er nemt at bruge i det daglige. Det virker mere eller mindre som når du betaler med kort eller mobilepay. De shops du allerede kender tager nok uden tvivl den nye betalingsmetode. Dermed skal du blot smide varerne i kurven som du plejer og derefter gå til betalingen. 

Når du kommer til betalingen, så vælge du den nye måde at betale på. Den sørger så for at beløbet ikke trækkes fra din konto men fra den nye konto. Når alle dine køb er fortaget står der så et samlet beløb på denne konto der skal betales retur. Dette beløb kan du nu dele op i små bidder ved at angive hvor mange måneder du vil betale tilbage over. 

50 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *