Firmafrugt til virksomheder, leveret i frugtkurve og frugtkasser

Du har sikkert hørt mange gange før at det er så sundt at spise frugt. Vi skal generelt spise mere frugt, så vi kan leve sundere. Der er naturligvis også en masse andre ting du kan gøre for at leve sundere. De der er ved sundhed er, at det for mange er lidt kedeligt og hurtigt bliver en sur pligt. Det bliver noget man konstant skal huske sig selv på på en træls og irriterende måde. Derfor er mange tilbøjelige til at falde fra igen. Der findes heldigvis gode råd, der kan hjælpe en hver med at leve sundere på en mere naturlig måde. Og det er næsten helt uden at tænke så meget over det.

Lev sundere sammen med andre

Når du vælger at leve sundere med andre, bliver det også hurtigt meget sjovere. Mange starter nemlig med at forsøge sig med det for sig selv, og det bliver hurtigt ensomt og kedeligt, når man ikke rigtig har nogen at snakke med det om. Derfor er det en god idé at alliere sig med andre, der er på samme rejse som dig selv. I kan sammen motivere hinanden og snakke om de op- og nedture der måtte være undervejs. Det er især motivationen der kan være afgørende for de fleste. Når man er ved at miste modet hjælper det utroligt meget at der står en i den anden ende og husker en på hvorfor i sammen er på denne rejse for et mere sundt liv.

Prøv en frugtordning på arbejdspladsen

En frugtordning på arbejdspladsen kan også være en super god løsning. Det kan være at i har jeres egen frokost med på arbejde, men det er også meget typisk at der er en kantine, hvor I kan spise frokost hver dag. Men her kan en frugtordning altså lige være prikken over i’et. En frugtordning fremmer helt naturligt sundere spisevaner. En frugtordning betyder at i får leveret frugt helt automatisk til arbejdspladsen. I lækre frugtkasser får vi en masse forskelligt frugt. Når sådan en frugtkasse står fremme på arbejdspladsen, som i vil gå forbi i tide og utide, vil man helt naturligt blive fristet og man kan lige snuppe et stykke frugt med ned til skrivebordet. Og helt uden at lægge særlig meget mærke til det vil man altså leve det sundere takket være frugtordningen. Frugtlevering og frugtordning til virksomheder på arbejdspladsen er noget, som de fleste hurtigt blive vilde med.

Valg af den rette frugtordning

Der findes efterhånden utrolig mange frugtordninger. Det er en god ting for det betyder blot at det er tegn på at det er noget rigtig mange benytter sig af. Det betyder også at der er stor konkurrence på området. Og dette har medført at der er mange forskellige at vælge imellem. Du kan f.eks. vælge en økologisk frugtordning. Her er du sikker på at få frugt der er økologisk så det er endnu mere sundt. Nogle frugtordninger giver dig også mulighed for helt selv at vælge den frugt du ønsker at få leveret. Firmafrugt og frugt til virksomheder i FrugtKasser og FrugtKurve kan findes via linket, så du kan se på de forskellige muligheder.

12 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *