Sådan køber du autentiske Nike Air Max og undgår at blive snydt

Hvis du nogensinde har købt et par sneakers online, ved du, at det kan være risikabelt. Der findes masser af replika-sider derude, og det virker som om, at alle sneaker-mærker har deres egen version. Nogle mennesker kalder dem endda for fakes i stedet for forfalskninger, fordi de er så gode til at efterligne den ægte vare. Hvordan ved du, om et par sko er ægte? Når det er sagt, hvis du ved, hvad du skal kigge efter, er det ikke så svært at undgå svindlere og få et ægte par Nike Air Max i din størrelse, før de bliver udsolgt. Her er nogle tips til, hvordan du kan købe autentiske Nike Air Max uden at sprænge banken eller blive snydt.

Tjek sælgerens omdømme

Det lyder måske indlysende, men det første, du skal gøre, er at tjekke sælgerens omdømme. Det er ikke nok at se på procentdelen af positive anmeldelser, som de har samlet set. Du vil også sikre dig, at kommentarerne er konsekvente. Hvis de har 100 positive anmeldelser med kommentarer som “Fantastisk produkt og sælger!”, “Produkt som beskrevet, god kommunikation, tak!” og “Fantastisk sælger, kan varmt anbefales”, så er du sandsynligvis god til at gå. Men hvis de har 100 positive anmeldelser med kommentarer som “De snød mig!”, “Har aldrig modtaget produktet!”, “Produktet er ikke det, der blev annonceret!”, “Spild af penge!”, så skal du kigge et andet sted hen. En sælger med mange klager kan være blevet snydt selv, og derfor sælger de forfalskninger. Alternativt kan sælgeren være klar over, at han/hun sælger forfalskninger og tjener penge på dig og andre som dig.

Undersøg detaljerne

Der er ingen bedre måde at se, om et par Air Max er falske, end ved at kigge på detaljerne. Ægte Air Max har et Air Max OUTLET Authentic-stempel på bagsiden, men det har falske ikke. Hvis sælgeren hævder, at de er autentiske, men der ikke er et stempel på bagsiden, så er de falske. For at være sikker på, at du ser et ægte par Air Max, skal du undersøge detaljerne. Egte Air Max har f.eks. en synlig syning på indersiden af skoen. Hvis du ikke kan se nogen syninger, er skoene falske. Sømmene er beregnet til at holde skoen sammen og forhindre, at den falder fra hinanden, når du har dem på. Falske Air Max har ingen syninger og falder meget hurtigt fra hinanden. En anden detalje, som du ønsker at undersøge, er indersiden af skoen. Ægte Air Max vil have et synligt Nike-logo på indersiden af skoen. Hvis du ikke kan se logoet, så er de falske.

Find Sneakers, der endnu ikke er blevet opdaget af svindlere

En god måde at sikre dig, at du ikke køber et par falske sko, er at finde en sneaker, som endnu ikke er blevet opdaget af svindlere. Hvordan kan du vide, hvilke der er sikre? Du kan gøre et par ting for at finde ud af det. Først skal du tjekke udgivelsesdatoen for den sneaker, du er interesseret i. Hvornår er den udkommet? Hvis den først er udkommet for nylig, er det sandsynligt, at svindlerne ikke har haft tid nok til at frigive forfalskninger af den endnu. Hvis sneakeren har været ude i et stykke tid, og den stadig er tilgængelig, er der sandsynligvis tale om et ægte par. Det betyder ikke, at du kun kan købe sneakers, der er helt nye. Der er masser af folk, der sælger autentiske sneakers, som ikke længere bliver fremstillet. Du skal bare sikre dig, at de er autentiske.

Betal ikke for meget for forsendelse

Der er et par ting, du kan gøre for at beskytte dig selv, når du køber et par autentiske Air Max. For det første skal du sørge for, at du ikke betaler for meget for forsendelse. Hvis sælgeren opkræver et uhørt højt beløb for forsendelse, betaler du sandsynligvis for et falsk par. Dette kan koste dig op over 100 dollars for forsendelse, selv om du kun køber et par sko. Hvis forsendelsesprisen virker alt for høj, er det sandsynligt, at sælgeren snyder dig. En anden ting du kan gøre er at sørge for, at du har en PayPal-konto, så du kan bestride betalingen, hvis sælgeren forsøger at snyde dig. Hvis du betaler med et kreditkort, har du ingen beskyttelse, og du vil sandsynligvis miste pengene.

Det sidste ord

Hvis du følger disse tips, så har du en god chance for at undgå svindlere og få et ægte par Nike Air Max. Husk dog på, at svindlerne vil gøre deres bedste for at narre dig for dine penge. Derfor er det vigtigt at tjekke sælgerens omdømme, undersøge detaljerne og finde sneakers, som endnu ikke er blevet opdaget af svindlere. Betal ikke for meget for forsendelse, og sørg for at have en PayPal-konto, så du kan bestride betalingen, hvis sælgeren forsøger at snyde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.