Spar penge med billige foderdyr

En almindelig husholdning har faste udgifter til 117 ting, og passer man ikke på, kan udgifterne løbe løbsk. Det handler om at spare alle de steder man kan, og et af stederne kunne være på foderet til dine hobbydyr.

Hvis du har eksotiske dyr som skægagamer og krybdyr generelt, er der f.eks. betydelige udgifter til levende insekter. Og her kan du altså spare betydelige summer, hvis du sørger for at få kvalitets-insekter hjem, som ikke dør, inden de bliver brugt.

Foderdyr skal kunne leve længe

Mange har det problem, at de indkøbte foderinsekter dør ret hurtigt. og de døde insekter duer i sagens natur ikke som foder til dyr, som kun spiser levende insekter. Resultatet kan være, at du måske må smide halvdelen af det indkæbte foder i skraldespanden!

Løsningen er så vidt muligt at købe foderdyr fra leverandører, som kan garantere en højere levedygtighed, og som har en god track-record. Et godt sted at købe sunde foderdyr er f.eks. https://insektorama.dk/foderdyr/, hvor der også er garanti på insekterne.

Hvorfor dør insekterne for hurtigt?

Mange undrer sig over, hvorfor insekterne dør. Årsagen er som regel ret simpel: Foderdyrene dør, fordi de ikke har fået mad og drikke over en længere periode. Hverken dyr eller mennesker klarer sig særlig godt, hvis de sulter. Vi bliver svagere for hver dag der går, immunforsvaret svækkes og sygdomme begynder at støde til.

Specielt for insekter gælder det, at de omsætter føden lynhurtigt – meget hurtigere end større dyr og mennesker. De rammes derved endnu hårdere af en periode med sult.

Det hører selvfølgelig også med til historien, at udsultede foderdyr ikke ugør et særligt nærngsrigt foder for de dyr, der skal spise dem.

Løsningen er simpel: Sørg for, at dine foderinsekter altid har adgang til foder og vand.

Køb foderdyrene lokalt

Selv om du passer dine foderdyr efter alle kunstens regler, er det alligevel ikke sikkert det går godt. Det handler nemlig i lige så høj grad om, hvordan insekterne er bleve paset INDEN du får dem hjem. Hvis de allerede er svækkede og sygelige på købstidspunktet, er det ikke sikkert de står til at redde.

De fleste dyrehandlere køber insekterne hjem fra udlandet og stiller dem derefter på hylden. Det betyder i praksis, at de stakkels foderdyr kan gå i mange dage uden vådt eller tørt.

Gå derfor efter lokalt producerede insekter, der kan indkøbes direkte uden mellemled. Det vil stort set altid løse problemerne med dårlige foderdyr. 

Resultatet er et sundere foder OG du sparer mange penge i det lange løb. Det er en klar Win/Win-situation!

8 kommentarer Tilføj dine
  1. Разрешение на строительство — это государственный акт, выписываемый полномочными инстанциями государственной власти или субъектного управления, который допускает начать строительство или производство строительных работ.
    Получение разрешения на строительство утверждает законодательные основания и стандарты к возведению, включая допустимые разновидности работ, допустимые материалы и способы, а также включает строительные нормы и комплексы защиты. Получение разрешения на строительный процесс является необходимым документов для строительной сферы.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *