Derfor må du gerne tage et lån som studerende

Er du studerende, og mangler du penge i hverdagen? Det kan ofte være hårdt at være studerende, da økonomien sætter begrænsninger. Det er begrænset, hvor mange penge, man kan tjene som studerende. Man har ikke så meget tid, da studiet kræver en del opmærksomhed. Der er eksamen, og der skal bruges lang tid på at læse lektier. Her kan du læse om, hvorfor du gerne må tage et lån som studerende. Man kan tage forskellige lån, og det handler om dit behov. Spar penge med et samlelån eller tag fx et SU-lån. Du skal dog altid huske at tænke dig om før, at du tager et lån. Det kan have konsekvenser for dig i fremtiden, hvis du ikke tænker dig om.

Lån penge til bolig

Har du et sted at bo? Hvis du befinder dig i København, kan det være virkelig svært at finde en billig bolig. Mange steder kan det koste over 5000 kroner for et værelse, og det er mange penge, når man er studerende. Ofte skal man også betale et depositum, der kan være meget dyrt. Derfor er det okay at låne penge til bolig. Man skal som studerende tænke sig om, når man låner penge. Hvis man kan undgå det, vil det selvfølgelig være bedst. Men når man mangler et sted og bo, er der ikke så meget at gøre. Det vigtigt at have tag over hovedet.

Lån penge til skolebrug

Mangler du penge til fx en computer til studiet? Det er vigtigt at have en computer, når man går på studie. Meget undervisning foregår online og uden en computer, vil du have svært ved at følge med. Derfor må du gerne låne penge til en computer. Det er også en god idé at låne penge til bøger, så man kan følge med på studiet. Man skal ikke spare, når det omhandler studie. Studiet er din fremtid, og derfor må du gerne investere penge i det. Du skal være opmærksom på ikke at komme i RKI. Så vil du have svært ved at kunne låne penge i fremtiden. Du kan tage et RKI lån.

Lån penge til mad

Når man er studerende, er det vigtigt at få noget varieret kost, så man kan tænke klart i skolen. Man skal ikke leve af frysepizza, og derfor er det okay at låne penge til noget god mad.  Når du spiser ordentligt, kan du tænke bedre og udrette mere. På denne måde får du en velfungerende dag. Det er godt at tænke på sin krop, da du skal bruge den hele livet. Derfor er det okay at låne penge, hvis man ikke har råd til mad.

Lån penge til julegaver

Julen kan være hård, når man er studerende. Der skal købes gaver til hele familien og ofte kan det være svært at få råd til. Hvis der er mange mennesker i din familie, kan du hurtigt komme af med rigtig mange penge. Derfor er det okay at låne penge til julegaver. Din familie vil blive glade for gaverne. Du behøver dog ikke at låne alt for mange penge til julegaver, da det i sidste ende er tanken der tæller. Din familie vil kunne forstå, at du ikke har alverdens penge til at købe julegaver for.

46 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *