Guide: Sådan får du råd til at holde den perfekte fødselsdag

Rigtig mange danskere har mistet deres job på grund af Corona epidemien og de store nedlukninger der har været i Danmark. Rekord mange danskere har været nød til at melde sig ledige, fordi forfærdeligt mange virksomheder ikke har haft råd til at beholde deres ansatte eller simpelthen er gået konkurs. Er du en af de uheldige danskere der nu står uden job og snart har fødselsdag, så får du her råd til hvordan du alligevel kan få råd til at holde en rigtig god fødselsdag.

Lav selv din fødselsdagskage

Det er langt billigere at lave en flot fødselsdagskage selv end det er at bestille en hos en konditor. Du kan sagtens selv lave smukke fødselsdags dekorationer til din kage, specielt hvis du har tid til at øve dig lidt på forhånd. Hos https://rasmusblog.dk/ kan du finde meget inspiration til hvordan den skal se ud.

Selvom du skal lave din kage selv, så behøver du ikke nøjes med en almindelig bradepandekage. Du kan sagtens vælge at lave en flot dekoreret fødselsdagskage selv. Hvis du ikke har prøvet det før, så findes der rigtig mange gode videoer online, som viser dig step for step hvordan du gør. Her er der i hvert fald mange penge at spare.

Gå ikke ned på fødselsdags dekorationer

Selvom du måske står uden job, så gå ikke ned på fødselsdags dekorationer. Det er kun din fødselsdag en gang om året og den dag skal være festlig. Så selvfølgelig skal der være masser af balloner og andet festligt fødselsdagspynt. Du kan overveje om du skal lave nogle af fødselsdags dekorationerne selv, hvis du er kreativ.

Der er mange fine ting at finde i naturen, og måske du kan bruge noget af de til dine hjemmelavede fødselsdags dekorationer. Du kan også plukke blomster i naturen og spare penge på dem. Overordnet set, så kan du se hvad du kan lave selv og så gøre det. Det er nemlig altid billigere at lave ting selv end at købe dem færdiglavede. Med hjemmelavede fødselsdags dekorationer vil din fest også blive langt mere personlig end hvis du blot køber alt færdiglavet. Hvis du står uden arbejde så har du måske endda bedre tid til at lave tingene selv end normalt.

Overvej om du vil tage et lån til at holde din fødselsdag for

Står det helt galt til efter at du har mistet dit job, så kan du overveje om du vil tage et lån for at holde din fødselsdag. Med ovenstående råd behøver du ikke at låne så stort et beløb, som hvis du skulle købe det hele udefra. Du kan også overveje at bede dine gæster tage en lille ting med hver til festen i stedet for en gave. På den måde kan du stadig blive fejret godt og få en god fest uden det bliver for dyrt. Måske du har en i familien, der er vildt dygtig til at lave fødselsdags dekorationer og kan hjælpe dig med det i stedet for at medbringe en gave. 

8 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *