Nye poloer! 

Nye poloer! 

Hos os har vi en lang række af herretøj, der består af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi gør en dyd ud af kvaliteten, hvorfor BalderClothes’s produkter alle er dansk fremstillet. Hvorfor er vi herved lettere kan overvåge kvaliteten af vores polo shirts, så vi er sikker på at man får det fedeste produkt.  

Hvis du skal beslutte hvad for nogle polo shirts, som er lige din stil, så kan man snildt se hele BalderClothes’s sortiment gennem billeder, som gør det overskueligt for dig at vælge.  

BalderClothes har turtlenecks i alle størrelser og ønsker man en størrelse, skal du blot skrive til os og så fremskaffer vi det til en.  

Turtlenecks er en enorm del af dagligdagen og derfor er det essentielt at man kan benytte de farver, som du gerne vil have. Flere vil bare have ens herretøj i basale farver, så man nemt kan sammensætte de tøjdele med hinanden uden at det ser underligt ud.  

 

BalderClothes har stor ekspertise med herretøj og har herved en fornuftig forsåelse om hvad, som er moderne og inde i dag. Her ser vi som altid en kæmpe forespørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes sortiment af herretøj præg af dette og dermed ser du at det er her BalderClothes udvalg er størst. Turtlenecks er en skarp løsning til dig, der vil have en lækker trøje på, mens du er på arbejde og ønsker at udstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere acceptabelt at anvende sig af turtlenecks på arbjedet. Der er det ligeledes en smart mulighed i vintermånederne, hvor der er mere koldt end resten af tiden.  

Alle herretøjs klædeskabe indebærere naturligvis af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest brugte. T-shirts er det klassiske valg i sommer ferien, hvor der er for varmt at have en kæmpe trøje eller turtleneck på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee snit, så BalderClothes har helt sikkert noget, som er i din stil.  

BalderClothes har samtidig et vanvittige kollekntion af Polo Shirts, hvor vi har enormt kollekntion af farver, så man kan anvende de farvekombinationer, som man vil have. Polo Shirts er det smarte valg, da polo shirts kan benyttes i samtlige typer af sociale events, da polo shirts er den bedste sammensætning af professionel og chill dresscode. Derfor kan man snildt tage til samtale i banken og fortsat begå sig som en professionel person uden at du skal være ilde til mode i en skjorte eller lignende. Polo Shirts kan anvendes i privaten og er stadig dejlige at have på og føler ej man er lukket til. 

Vores polo shirts tager udgangspunkt i, at du ønsker at være laid back og vil se godt ud. Derfor er BalderClothes polo shirts noget af det stærkeste du kan finde på markedet i komfort.  

Vores turtlenecks er altid lavet i bomuld, hvorfor du vil finde behagelig stof på ens krop, når en for første gang hopper i t-shirts fra os. Har man et specifikt ønske fra BalderClothes om polo shirts så tag fat i os og så får vi produceret det netop efter ens ønske. 

BalderClothes, ens bedste sted at købe polo shirts! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *