Optjen de sidste penge til din nye bil

Annonce

Du har sparet op i længe nu, men tiden bliver aldrig den rette. Pludseligt skal noget på huset laves, dine børn mangler nye sko ellers er det pludseligt tid til sommerferie. Ligegyldigt hvad det er, så kan du altid bruge flere penge. Mange tager et lån for at få råd til sin drømmebil, men lån kræver også at det kan tilbagebetales. Derfor får du herunder 3 gode råd til at akkumulere din pengepung, så drømmebilen snart er placeret i din garage.

1.      Udforsk dine skaberevner

Måske du har flair for it og udvikling? Trods det muligvis blot er på hobby niveau, så kan det være, at du kan tjene på det og få dit produkt ud på markedet helt gratis. Det siges, at har du først en fod indenfor, så går det pludseligt stærkt. Den app eller software, som du har udviklet, kan du nemlig uploade gratis og dermed nå ud til potentielle brugere. Hvem ved, måske er dit produkt langt mere værd end du forventede. Du kan tilføje dit software her, og finde ud af, hvad du har at byde på i skaberverdenen. Måske du allerede har brugt mange penge på udviklingen af denne software og derfor har brug for et lån? Så er det vigtigt, at få lavet et gældsbrev, der er en slags kontrakt.

2.      Genbrug alt det gamle

Det er moderne i vore dage og det er ikke uden grund, for vores jord lider mere end nogensinde. Genbrug er derfor med til at mindske mængden af alt det vi smider ud og derigennem skal mindre produceres. Udover det, så kan genbrug også spare dig for en masse penge. Når hjemmet trænger til et nyt pust, så kan det blive dyrt at skulle investere i nye møbler. I stedet kan du tage de gamle møbler og slibe dem ned, male dem om og eventuelt bygge lidt på dem. På den måde har du fået helt nye møbler uden at have brugt mere end de malerrester du alligevel havde stående i kælderen.

3.      Undgå skattesmæk

Det lyder måske ikke som et tip, som hjælper dig lige nu, men det gør det til den årlige skatteopgørelse. I løbet af året kan du have mange ændringer i din indkomst. Din løn kan falde og stige, du kan miste dit arbejde eller overgå til pension. Mange glemmer at ændre i sin forskudsopgørelse, når disse ændringer forekommer. Det kan betyde at du kommer til at betale for lidt i skat og derved får et skattesmæk når vi rammer maj. Det er derfor en god ide at regulere din forskudsopgørelse. Ved at gøre dette, vil du ikke pludseligt skulle af med flere penge, og måske endda få penge tilbage i skat til din nye bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *